Restaurantguide

Cici´s Pizza:

Hvis du er til standard pizza til rigtig god pris. 2 personer kan spise alt det pizza man vil (12 varianter) med sodavand for 10$, hvis man har en kupon, som er i de fleste kuponhæfter. Cici´s pizza ligger flere steder i Orlandoområdet. 

http://www.cicis.com/


Pappa Johns pizza:

Beliggende ca. 800m fra lejligheden og mange andre stedet i Orlando området. Rigtig god US-pizza deep-pan style til rimelige priser. De bringer også ud, hvis man ikke lige magter at hente selv. 


Golden Corral:

Dette er klart den bedste buffetrestaurant til prisen. De har både morgen, middag og aftenbuffet, og det koster mellem 8-13$ for alt hvad du kan spise. Kæmpe stort udvalg og kvaliteten er over middel. Golden Corral har flere restauranter i Orlandoområdet, og den nærmeste ligger ca. 10min kørsel fra lejligheden.

http://www.goldencorral.com


Texas De Brazil.

Et must do.. For 47$ pr. person får du alt det kød du kan spise kombineret med en super lækker salatbar m.m. Der er 22 forskellige slags kød, og tjenerne kommer forbi dit bord konstant og tilbyder de forskellige varianter på spyd. Ønsker du noget, skærer de så meget kød af du vil have. Texas De Brazil har vundet mange priser for deres menu og koncept, og det er til at forstå. Husk at reservere bord, da denne restaurant er meget besøgt. Det er i den dyrere ende af prisskalaen, men klart pengene værd. Skal i ud og spise en god middag med noget af det bedste Orlandos restaurationer kan tilbyde, så skal det være her.

http://www.texasdebrazil.com/locations/florida/orlando/


Pondarosa:

Buffetrestaurant med både morgen, middag og aftensmad. Stort udvalg til små priser. I indgangen vælger du hvilket stykke kød og hvilke kartofler du ønsker og betaler for dette. Derefter er alt bl.a. den store salatbar gratis. Den bestilte bøf bliver efterfølgende serveret ved dit bord. Priser fra 11$ 

http://ponderosasteakhouses.com/


The Cheesecake factory:

Beliggende i en af de flotteste malls i USA, som bl.a. huser alle de dyre mærkevarer inden for alle brancher. Restauranten tilbyder super lækker mad fra deres kæmpe store udvalg af retter. Snyd ikke jer selv for et stykke af deres kager, som de i sin tid blev kendte for. De er verdensklasse både smags- og dekorationsmæssigt.  Tag evt. et stykke kage ”to go”, da man sjældent kan spise mere efter at havde spist en af deres kæmpe store middagsretter. Igen - Kagerne er i verdensklasse !!! Vores favorit: Oreos Dream Extreame Cheesecake.

http://locations.thecheesecakefactory.com/fl/orlando


Boi Brazil:

Samme koncept som Texas De Brasil, med alt det kød du kan spise (17 varianter) serveret på spyd ved bordet. Ikke så stort udvalg i deres salatbar, men stadig fint. Finder du en at deres kuponer koster det 25$ pr. person, ellers 29$. Vi er ikke i Orlando uden at spise her mindst en gang.

http://www.boibrazil.com/


Long Horn:

Store bøffer, ribs og bugers til fornuftige priser.

http://www.longhornsteakhouse.com


Wendys:

Efter vores mening en af USA's bedste burgerkæder og langt bedre end Mc Donalds og Bruger King. Rigtig godt kød og gode boller. Skal man bare have noget hurtigt fastfood, så vælg denne kæde.

https://www.wendys.com


Five Guys

Skal du have den nok bedste fastfood burger, så skal du prøve Five Guys. Den mest vindende bugerkæde de sidste 5 år, og det er med rette.

De er væsentligt dyere end traditionele fastfood burgere, men de er det værd. Forkæl dig selv med en tur på Five Guys.

https://restaurants.fiveguys.com/3261-vineland-road


Culvers:

Næsten lige så gode som Five Guys, men noget billigere. - og så ligger den kun 3 min fra lejligheden. 

https://www.culvers.com/restaurants/kissimmee-fl-irlo-bronson-memorial-hwy


Chilis:

Tex-mex restaurant med det bedste og mest populære mad fra Mexico og USA. Menuen er som man kender det fra de typer restauranter og med fornuftige priser. Den nærmeste restaurant ligger på highway 27, ca. 5 minutters kørsel væk. Snyd ikke jer selv for deres gode clasic nachos. 

https://www.chilis.com/locations/us/florida/clermont/four-corners/


Hard Rock Cafe Orlando: (Verdens største)

Igen en Tex-Mex restaurant med fin mad til fornuftige priser. Hard Rock ligger ud til søen på City Walk ved Universal og selvom man ikke skal i forlystelsesparkerne, bør man ikke snyde sig selv for en tur dertil. Citywalken er i sig selv et besøg værd, da der er massser af butikker og underholdning. Her ligger bl.a. Universals egen biograf, så vil du se de nyeste film produceret af Universal, så er det her stedet.

http://www.hardrock.com/cafes/orlando/menu.aspx


Dennys:

Den berømte 24 timers diner, hvor du kan få standard amerikansk mad døgnet rundt. Sidde i de små fire personers båse og spise, som man ser i så mange film. Dennys er specielt benyttet om morgen, og besøges så vel af amerikanere og turister. Dennys restauranter ligger over det hele.

http://www.dennys.com/


Perkins:

Restaurant i den billige ende. Maden er fin til prisen, men bør kun benyttes, når man bare skal have noget hurtigt at spise til en god pris. Serverer standard amerikansk mad.

Udover restaurant er Perkins også et bageri, der laver cupcakes, muffins og andet amerikansk bagværk. Perkins har 2 restauranter, begge ud til highway 192.

http://www.perkinsrestaurants.com/index.php


Black Angus:

Er en steakrestaurant på Highway 192 tæt ved Disneys område, samt 2 andre steder i Orlando området. Rigtig fin mad til gode priser. Serverer primært steaks og burgers.

http://www.blackangusorlando.com/


Chipotle:

Efter vores mening det bedste fastfoodkoncept i USA.  Kort fortalt er det samme koncept som Subway bare med burritos. Du vælger selv hvad den skal indeholde, og personalet laver den løbende imens du vælger mellem de mange forskellige typer kød, salat og dressinger.  Smager super godt og en’ er rigelig til at blive mæt. Kan spises både som middags- og aftensmad. Er også go at have med på tur.

https://www.chipotle.com/


Red Robin:

Gourmetburgerrestaurant med stort udvalg af alt inden for burgere. Red Robin ligger flere steder i området, og hvis man vil spise en burger af en standard over fastfoodkædernes, så er det her stedet. Priserne er fornuftige, og der er ubegrænset refill på den type tilbehør, du vælger til din burger. Red Robin er meget besøgt, så mellem 17 og 19 skal der især i weekenderne påregnes lidt ventetid.

http://www.redrobin.com


Texas Roadhouse:

Her er en restaurant, som forsøger at lave rigtig cowboystemning. Her er alt bygget, op i træ og du sidder i små båse og spiser din store bøf eller ribs. Når du ankommer får du en stor skål jordnøder, som du kan sidde og knække og spise, imens din mad bliver tilberedt i bedste westernstil. 

https://www.texasroadhouse.com/restaurant-locations/florida/kissimmee


Applebees:

Igen en tex/mex konceptkæde, som stort set har samme menu som alle de andre i den kategori. Det bedste fra det mexicanske og amerikanske køkken. Fornuftige priser og kun 5 min. kørsel fra lejligheden.

http://www.applebees.com/Menu


Endnu et brazilian steakhouse, med alt det kød du kan spise (14 forskellige) og en lækker buffet, med bl.a. frisklavet sushi. Derudover er der en lille pastaafdeling, hvor du gratis kan få lavet friske pastaretter.

http://blackfirebull.com


Mc Donnalds:

Behøver ikke den store introduktion. Nævner den kun fordi, at verdens største ligger på International Drive.


Midt i alle burgerne, de store bøffer og det mexicanske mad, kan det være rart med lidt afveksling. Det er her Olive Garden kommer ind i billedet. Her er alt det gode fra det italienske køkken og til særdeles gode priser og portioner der er så store, at man oftest tager halvdelen med hjem i en ”to go box” Alle deres supper er gratis ved køb af en hovedret og du får så meget du kan spise.

http://www.olivegarden.com/home


Er du i humør til mexicansk mad, så er On The Border eller Chuy´s stedet. Her er alle de klassiske mexicanske retter serveret i ægte mexicansk stemning og atmosfære. Priserne er fornuftige og begge steder ligger 5 minutters kørsel fra lejligheden.

https://www.ontheborder.com

https://www.chuys.com

 

Unos

En god blanding af amerikanske og italienske retter. God kvalitet og store portioner. Især deres pizzaer er store, og her får man meget for få penge. Unos har i øvrigt ofte 5$ og 10$ rabatkuponer i div. kuponhæfter.

https://www.unos.com


The Knife.

Buffetrestaurant med  ad libitum kød, salat m.m. The Knife adskiller sig fra de andre buffetrestauranter ved inkludere en flaske vin samt dessert i prisen. (v/2 personer min.) Det er The Knifes koncept, som Flammen og Ilden delvist har kopieret bortset fra, at The Knife kulgriller alt deres kød inde i restauranten.   

https://thekniferestaurant.com/orlando/


Lazy Dog.

En af de nyere restauranter i området, men en kendt restaurantkæde over hele USA. Priserne er lidt dyre end gennemsnittet for området, men det er også god mad og store portioner. Bestil tid eller kom tidligt, da der ofte er lang kø.

https://www.lazydogrestaurants.com/locations/orlando-fl


Abuleros.

En rigtig fin og stor mexicanske restaurant, som ligger 20 min. kørsel fra lejligheden.
Et menukort med alle de klassiske mexicanske retter. Store portioner og gratis nachos og salsa.
Hvis man påtænker en shoppetur i ”The Loop” ligger den perfekt.

https://www.abuelos.com/restaurants/kissimmee/


Coldstone:

Er du glad for is, så er Cold Stone et must.
Konceptet går ud på, at man vælger en eller flere isvarianter, som så på en ”kold sten” blandes sammen med slik, kage m.m. Det smager super godt og kan anbefales til en varm dag. Ligger ca. 3 km fra lejligheden.

https://www.coldstonecreamery.com

Se video